Priser

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte expeditions-, betalnings- och leveransavgifter. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen.
Leverans och Frakt
Vid order under 150:- utgår en fraktavgift på 29:-. Vid order över 150- skickar vi beställningen fraktfritt.
Vi skickar alla paket med DHL.
Du får en avisering via mail eller sms som hänvisar till närmsta utlämningsställe, där ditt paket finns att hämta. Om du inte hämtar ut din vara hos utlämningsstället i tid kommer en debiteringskostnad, för frakten tillbaka till oss, att faktureras dig.
 
Betalningssätt

 Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se
Om du väljer kort- eller bankbetalning (Payson) så kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).
Om du väljer  PaysonFaktura
“Om du väljer att betala med PaysonFaktura . Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige” 

Om du väljer förskottbetalning vill vi att du sätter in orderbeloppet på vårt bankgironummer: 493-6506.på Sparbanken Skåne. När vi registrerat din betalning skickar vi iväg ordern till dig.
Välj ditt betalningssätt vid kassan.

Reklamation

Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till kund, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara skall så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss.
 
Personuppgifter

 Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som du som Kund lämnar till oss. Uppgifterna används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Vi använder endast uppgifterna inom bolaget och lämnar ej uppgifter till tredje part.